Despre noi

PRODUSE AUTO

Solutiile pe care le oferim sunt doar plug&play, fara adaptari si erori in bord, astfel incat sa se poata reveni oricand la dotarile initiale ale masinii, fara a afecta componente ale acesteia sau garantia autoturismului. Optand pentru astfel de solutii, riscul incompatibilității scade foarte mult, evitând astfel necesitatea unor componente procurate de la diferiți terți.

Unul dintre targeturile noastre este sa putem veni cu solutii Plug & Play pentru toate masinile. Investim incontinuu timp si resurse in zona de research pentru a oferi variante optime clientilor nostri. In acest sens, testam produsele nou lansate, venim cu imbunatatiri asupra lor si le modificam specificatiile astfel incat sa fie compatibile cu autovehiculele in cauza.

Incercam sa venim cu solutii 100% compatibile pentru toate tipurile de autoturisme. Stim ca sunt unele masini ce necesită anumite adaptoare mai rare, insa pentru acestea putem prezenta oricand solutii pe care le ofertam si livram la cerere.

Produsele comercializate de LUSMAR SRL sunt importate atat din Europa cat si din intreaga lume ( SUA, RPC etc.), fiind produse personalizate pentru a venii cu noutati si inovatii in domeniul auto .

Pentru toate produsele achizitionate cu livrare prin curier , se poate oferi asistenta tehnica prin telefon.

 

ALTE PRODUSE:

            Adăugăm noi produse pentru a veni în ajutorul clienților cu o gamă variată de produse astfel încât aceștia să se poată bucura de simplitatea achiziționării mai multor produse.

 

SC LUSMAR S.R.L.

CUI: 49744720   |    J16/613/2024

Mun. Craiova, str. Ana Ipatescu 20A, Dolj, Romania